SIGN UP FOR FREE MUSIC

Sign up for our newsletter plus a free download of 4 rare John & Sofie tracks! / Prenumerera på vårt nyhetsbrev här!

* indicates required

FOLLOW US ON YOUTUBE

Previous events

Öppen scen, Gagnef

Scenen vid Flottbrocaféet, Gagnef

Kom och sjung, lyssna, dansa, ät, fika, häng med oss vid Flottbrocaféet i Gagnef! Flottbrocaféet/Thairestaurangen har öppet! John kommer att spela några låtar från sitt nya projekt med Smiths-låtar och tillsammans kommer vi att spela ett par av våra egna låtar. Dessutom kommer flera andra artister också att framträda på scenen med sång och musik. Gratis inträde men vi kommer antagligen att ställa ut en frivillig insamlingsbössa till nåt välgörande ändamål. Välkomna!

John Mitchell på Ada-caféet

Församlingshemmet, Gagnef

Skotsk folkmusik och sånger från The American Songbook med John Mitchell. Välkomna till Ada-caféet på församlingshemmet i Gagnef!

John Mitchell & Sofie Jonsson

 —  —

Sälens fjällkyrka, Sälen

Vi spelar skotsk och irländsk folkmusik under vårt duonamn Caledonia! Välkomna! OBS! P.g.a. Corona så kommer ett begränsat antal personer att släppas in till vår konsert - ring Lima-Transtrands församlings expedition på tel. 0280 593100 för att försäkra dig om en plats! 🎶

Leksand på midsommarafton - INSTÄLLT (men vi ses nästa år istället!)

 —  —

Gropen och hembygdgårdarnas loge, Leksand

Vi har den stora äran att få medverka vid midsommarfirandet i Leksand 2020 vid två evenemang: i Gropen vid majstångsresningen samt på hembygdsgårdarna med spel till dans efter firandet i Gropen! Frågetecknen har vi lagt till eftersom Corona-viruset ju har ställt till det i år och upplägget kan komma att ändras. Vi håller tummarna att det går att genomföra arrangemanget på ett sätt eller annat och att vi ses i Leksand på midsommarafton!

Apr11

Oddheim - INSTÄLLT!

Lutnes, Norway

TYVÄRR INSTÄLLT P.G.A. CORONAVIRUSET... Vi ses en annan gång! <3 Dörrarna öppnar kl. 19.00 och vi börjar spela kl. 20.00. Inträde: NOK150. Välkommen!

Apr4

Lund samfunnshus - INSTÄLLT!

Ljørdalen, Norway

TYVÄRR INSTÄLLT P.G.A. CORONAVIRUSET... Vi ses en annan gång! <3 https://www.facebook.com/events/361854284697815/
"Start påska 2020 i Ljørdalen med pubkonsert med publikumsfavorittene Sofie Jonsson og John Mitchell... De som fikk med seg Sofie og John da de spilte i kirka på Ljørdalsdaga i fjor, rapporterte om et av helgas desiderte høydepunkter. Lørdag før palmesøndag kommer de til Ljørdalen på nytt og vi håper mange benytter anledningen til å få en herlig start på påska i lag med disse to. Dørene på Lund åpner klokka 20.00. Øl- og vinrettigheter. Inngang kr. 150,- (vipps/kontant) Velkommen!"

Feb19

Sälens fjällkyrka

Sälen

I stolt samarbete med Folkuniversitetet Dalarna och nätverket Proud of you!

Feb11

IBF Falun

IBF Falun, Falun, Sweden

John Mitchell & Sofie Jonsson spelar musik i pausen på IBF Faluns innebandymatch! I samarbete med Dalapop! ♥ Matchen börjar kl. 19.15, och vi spelar i pausen.

50:- - 150:-

Feb5

Wasabryggeriet

Wasabryggeriet, Borlänge

Entré: 140 kronor för medlemmar och ungdom t.o.m. 25 år, övriga 200 kr. Biljetterna släpps onsdag 8 januari på https://billetto.se/e/john-mitchell-sofie-jonsson-biljetter-391077.

"Med fötterna stadigt i folkmusiken har John Mitchell från Skottland (gitarr och sång) och Sofie Jonsson från Gagnef (fiol och sång) under 10 år och med snart 700 konserter spelat sig till ryktet som en av Dalarnas bästa liveakter. Vackert, skickligt och fartfyllt rör de sig från skotska och irländska reels och ballader till den amerikanska folkmusikskatten och bygger vidare med egetskrivet material. 2017 vann de kategorin ”årets liveupplevelse” på Dalecarlia Music Awards."

140 kronor för medlemmar och ungdom t.o.m. 25 år, övriga 200 kr.

Dec14

Hedemora Out & Loud

Hedemora Out & Loud, Hedemora

Evenemanget börjar kl. 14 och vi går på scenen kl. 15.50 som ersättare för The Major Seconds.

Dec14

Julbord

Julbord, Gagnefs golfrestaurang, Gagnef

Vi spelar julbord på fina Gagnefs golfrestaurang den 7 och 14 december. Maten serveras kl. 18.00 och vi börjar spela ca kl. 20.30.Pris: 525:- per person (1-6 år gratis, 7-12 år 175:-) Inträde från kl. 20.30 (efterfest): 50:- Välkomna!

I stolt samarbete med Folkuniversitetet Dalarna och nätverket Proud of you!

525:-

Dec7

Julbord

Julbord, Gagnefs golfrestaurang, Gagnef

Vi spelar julbord på fina Gagnefs golfrestaurang den 7 och 14 december. Maten serveras kl. 18.00 och vi börjar spela kl. 21.00.Pris: 525:- per person (1-6 år gratis, 7-12 år 175:-) Inträde från kl. 21.00 (musik och dans): 50:- Välkomna! I stolt samarbete med Folkuniversitetet Dalarna och nätverket Proud of you!

525:-

Dec4

Julekonsert - Det handler om å gi

Julekonsert - Det handler om å gi, Trysil

"JULEKONSERT - DET HANDLER OM Å GIMedvirkende: Malin Jonsson, Trysil Mandskor, Regnbuen,Solveig Aunsmo, Anders Lillebo og Sofie JonssonBillettsalg på servicetorget i Trysil rådhus, ebillett.no og i døren. Kr. 200. Barn t.o.m. 15 år som ønsker fribillett, kan hente det på servicetorget eller i døren. Inntektene fra konserten går til Redd barna, til trengende barn og unge i julen. Arrangør: Malin Jonsson med venner Hjärtligt välkommen! ♥"

NOK200

Oct27

Svenska kyrkan på Costa Del Sol

Svenska kyrkan på Costa Del Sol, Fuengirola & Marbella

Vi gästar Svenska kyrkan på Costa del Sol! Fuengirola kl. 11.00 och Marbella kl. 14.00. Välkomna!

Sep28

Kulturföreningen Ejnar

Kulturföreningen Ejnar, Soldvägen 38, Sollerön

"Lördag 28 september. Vi öppnar för servering kl. 18:30. Plats på scen kl. 20:00 Entré 125:- Bokning: SMS till 073-824 17 33 med namn och antal biljetter.Betalning i entrén. EJNARS PUB har fullständiga rättigheter. Medlemskap i föreningen är inget krav, men stöd gärna verksamheten med ett frivilligt bidrag!Bankgiro: 5130-7486 Swish: 123 609 73 64 Soldvägen 38 SOLLERÖN"

125:-

Sep7

Oddheim

Oddheim, Lutnes, Trysil

Dörrarna öppnar kl. 19.00 - välkomna! Inträde: NOK100.

Aug17

SommarVegoFesten

SommarVegoFesten, GreenLiving, Hantverksbyn 7, Borlänge

Charity concert - we will be playing all originals! Sommarens skönaste vegofest! Vi kommer att dela scenen med bl.a. Tommy "Stommen" Liljegren - vi är sist ut kl. 18.00.Skön musik, härligt folk, god mat och grym stämning. SommarVegoFesten har i år som syfte att samla in pengar till Help Bulgaria Cats & Dogs och Djurfristad Sävidsbo.Inträde: 50 kr (pengarna går till insamlingen)Ta med dina vänner, packa med picknickfilten och var med på sommarens härligaste vegofest.Varmt välkommen! 💗#trevligtfolk

50:-

Aug1

Roliga torsda'n

Roliga torsda'n, Leksand

Vi spelar två set under Roliga torsda'n!  I stolt samarbete med Folkuniversitet Dalarna och nätverket Proud of you!

Jul31

Hjortnäs brygga

Hjortnäs brygga, Hjortnäs

Vi spelar i pausen - Black Jack spelar till dans!

I stolt samarbete med Folkuniversitet Dalarna och nätverket Proud of you!